G-0Y7CG739ML
0633677005 info@babssmith.nl

Train-de-trainer

‘Een trainer laat deelnemers ervaren,
dat ze meer kunnen dan ze zelf dachten’ 

Vaak wordt aan vakspecialisten gevraagd om hun kennis en ervaring over te dragen op groepen. (Ervarings)deskundig zijn, betekent echter niet vanzelfsprekend dat je een goede trainer bent. Trainen is een vak en het goede nieuws is dat trainersvaardigheden te leren zijn.

Afstemming

Hoe breng je kennis over op je deelnemers? Hoe zorg je ervoor dat ze geïnspireerd naar huis gaan? Hoe ga je om met weerstand in een groep? En hoe ga je om met je eigen spanning? Tijdens mijn train-de-trainer leer je hoe je trainingen kunt ontwerpen en uitvoeren. Naast je passie voor je vakkennis leer je je afstemmen op de leerbehoeften en praktijk van je deelnemers.

“… Ook het kijkje geven in de keuken (jouw hoofd) gedurende de bijeenkomst coachen van groepen, ervaarde ik als zeer positief, je stelde jezelf volledig open aan de groep. Dit maakte dat iedereen zich gelijkwaardig voelde, en open stond voor feedback. Hiernaast merkte ik dat je weet waar je het over hebt en dat je goed voorbereid voor de groep staat. Ook op momenten als je even de draad kwijt bent, of even iets terug moet zoeken of vooruit wil vertellen, gaat dit in controle en op een heel natuurlijke manier. Er is gedurende de training totaal geen onrust of onduidelijkheid, jij weet exact wat je ons wil vertellen en leren. En neemt ons als groep daarin mee, maar motiveert ons ook om hiermee aan de slag te gaan.” Irene Mulder, leefstijlcoach

“Ik heb gisteren veel geleerd van je professionaliteit. Super hoe jij zo’n groep aanstuurt. Hoop nog veel van je te leren! Je bent mijns inziens een grote aanwinst voor onze organisatie. Bedankt voor alles!” 

“Absoluut de moeite waard. Fijne trainer en trainingsacteur. Veel kennis maar ook veel kunnen oefenen.” Eva Schoots

Babs Smith
coaching & training
06-33677005
babssmith.nl
bartelscoaches.nl