0633677005 info@babssmith.nl

Over Babs

‘Vaak kom je eerst jezelf tegen, voordat je jezelf kunt zijn’ 

Communiceren is verbinden

Mijn naam is Babs, ik help mensen om te communiceren met impact. Dat doe ik met veel enthousiasme en empathie. Van mijn deelnemers hoor ik terug dat hun contacten nu prettiger en efficiënter verlopen. Dat is belangrijk voor me, want praktisch resultaat is wat telt. Op die manier maken we de wereld samen een stukje aangenamer!

Bewust zijn

Communicatie is echt ‘mijn ding’. Jarenlang was ik werkzaam als communicatieadviseur in zowel de profit als de non-profit sector (o.a. reclame, Philips, GGD). Inmiddels heb ik me ontpopt tot trainer en coach. Ik zie en ervaar dagelijks wat het effect is van onzichtbare verwachtingen, onuitgesproken behoeften, onbegrepen intenties, onopgemerkte verschillen, onhandige oordelen en onvervulde wensen. Door bewust te communiceren, is veel winst te behalen!

Verbinden

Communiceren betekent voor mij vooral ‘verbinden’. Je verbinden met cliënten, patiënten, consumenten, partners, collega’s etc. En dat begint natuurlijk met verbinding voelen met jezelf. Ik help mensen zich bewust te worden van hun eigen communicatievaardigheden, zodat ze efficiënter gesprekken kunnen voeren. Dat doe ik tijdens groepstrainingen, maar ook tijdens individuele coachingstrajecten.

Motiveren

Mijn specialisatie is Motiverende Gespreksvoering. Motiveren gaat voornamelijk over aansluiten bij de ander. Dit past bij wie ik ben; empathisch, betrokken, intuïtief, communicatief en dienstverlenend. Als communicatieadviseur was ik gewend om pragmatisch en resultaatgericht te werken binnen complexe organisaties. Hierdoor maak ik tijdens mijn trainingen gemakkelijk de vertaling naar professionele werksituaties.

Hele fijne trainster.

Leuk dat je van humor houdt, je rust is heel prettig!

Sluit goed aan op de groep.

Prima actie/reactie via de docente.

Babs biedt veel afwisseling en voldoende tijd voor zijwegen.

Babs is zeer duidelijk, prettig.

Leuke trainer, geeft goede handvatten.

Trainster die goed voorbereid en zeer goed op de hoogte is.

Fijne en inspirerende trainster. Dank je wel!

Enthousiaste trainer, competente trainer

Mijn complimenten voor de manier waarop je de cursus geeft. Door de manier waarop je vertelt, de voorbeelden, het zelf ondervinden, je humor, blijft de stof beter hangen.

Trainster doet het prima, niet saai, ze blijft je boeien.

Motiverende Babs!

Babs Smith training & coaching
info@babssmith.nl
06-33677005
babssmith.nl 
bartelscoaches.nl