0633677005 info@babssmith.nl

Work/life Balans

‘Net als met fietsen; Balans hou je door in beweging te blijven’

Herken je dit: Het is veel. Veel teveel. Je houdt nog net alle ballen in de lucht, maar je móet door. Je hoofd zit vol. Je piekert, bent moe en snel geïrriteerd. Nog even volhouden, want het is bijna vakantie…

Balans

Balans is mijn magische woord. Balans is de basis. En vaak ook de uitdaging. Ik zelf ben in het verleden behoorlijk uit de bocht gevlogen. Ik was mijn balans volledig kwijt. Als werkende, alleenstaande moeder 24/7, ken ik alle klappen van de zweep. Daarom help ik nu mensen om balans te houden. Naast een ST!R erkende coachingsopleiding en een opleiding intuïtieve ontwikkeling, put ik vooral uit eigen ervaring. Want geloof me, I’ve been there!

Inzicht

Wil jij weer gaan leven in plaats van overleven? Tijdens individuele coachingssessies help ik je met een stukje bewustwording en persoonlijke groei. In een veilige sfeer gaan we samen kijken naar je patronen, energielekken en krachtbronnen. Want met nieuwe inzichten kun je een nieuwe schwung geven aan je leven. We gaan op zoek naar jouw flow, zodat je weer kunt stralen en genieten!

Vragen? Mail me!

5 + 10 =

Babs Smith training & coaching
info@babssmith.nl
06-33677005
babssmith.nl 
bartelscoaches.nl