06-33677005 info@babssmith.nl
Image is not available
Rapporteren
in Zorg & Welzijn
Slider

Rapporteren; leuker kunnen we het niet maken, wel duidelijker!

Het bijhouden van dossiers is meer dan een geheugensteuntje voor jou of je overdracht aan je collega’s. Vaak is het een noodzaak om je beroep goed uit te oefenen of zelfs een wettelijke verplichting. En sinds de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht is, rapporteer je ook nog voor je patiënt of cliënt!

Inzagerecht

Deze Europese verordening zorgt voor duidelijke privacyrechten voor burgers en plichten voor bedrijven en organisaties. Dit betekent dat het inzagerecht van burgers ineens onder een vergrootglas ligt. Burgers hebben met betrekking tot hun dossiers simpelweg het recht op: informatie, inzage, rectificatie, verwijdering van informatie en het maken van bezwaar. Best handig dus als je dossiers goed leesbaar zijn.

Feitelijk rapporteren

De workshop ‘Feitelijk rapporteren’ is een interactieve workshop die handvatten voor begrijpelijke, feitelijke en volledige rapportages. Natuurlijk staan we eerst even stil bij het ‘hoe’ en ‘waarom’ van rapporteren. Daarna krijg je duidelijke richtlijnen voor het schrijven en ga je samen oefenen met eigen casuïstiek. Het motto is ‘leuker kunnen we het niet maken, wel duidelijker’!

 

 

Enthousiasme over leefstijlcoaching

Heerlijk, zo'n enthousiasme na m'n training 'coachingsvaardigheden' voor de LeefstijlCoach Academy! Dit zijn de coaches waar je graag bij aanklopt voor steun bij gedragsverandering/gezonde leefstijl! #Leefstijlcoach #LeefstijlCoachAcademy #Gedragsverandering...

Lees meer