06-33677005 info@babssmith.nl
Image is not available
Communiceren is 'verbinden'
Slider

Mijn naam is Babs, ik help mensen om te communiceren met impact. Dat doe ik met veel enthousiasme en empathie. Van mijn deelnemers hoor ik terug dat hun contacten nu prettiger en efficiënter verlopen. Dat is belangrijk voor me, want praktisch resultaat is wat telt. Op die manier maken we de wereld samen een stukje aangenamer!

Bewust zijn

Communicatie is echt ‘mijn ding’. Jarenlang was ik werkzaam als communicatieadviseur in zowel de profit als de non-profit sector (o.a. reclame, Philips, GGD). Inmiddels heb ik me ontpopt tot trainer en coach. Ik zie en ervaar dagelijks wat het effect is van onzichtbare verwachtingen, onuitgesproken behoeften, onbegrepen intenties, onopgemerkte verschillen, onhandige oordelen en onvervulde wensen. Door bewust te communiceren, is veel winst te behalen!

Verbinden

Communiceren betekent voor mij vooral ‘verbinden’. Je verbinden met cliënten, patiënten, consumenten, partners, collega’s etc. En dat begint natuurlijk met verbinding voelen met jezelf. Ik help mensen zich bewust te worden van hun eigen communicatievaardigheden, zodat ze efficiënter gesprekken kunnen voeren. Dat doe ik tijdens groepstrainingen, maar ook tijdens individuele coachingstrajecten.

Motiveren

Mijn specialisatie is Motiverende Gespreksvoering. Motiveren gaat voornamelijk over aansluiten bij de ander. Dit past bij wie ik ben; empathisch, betrokken, intuïtief, communicatief en dienstverlenend. Als communicatieadviseur was ik gewend om pragmatisch en resultaatgericht te werken binnen complexe organisaties. Hierdoor maak ik tijdens mijn trainingen gemakkelijk de vertaling naar professionele werksituaties.

ST!R erkend coach;  CRKBO geregistreerde docent

De luie coach is het meest effectief

Bij de uitdrukking ‘luie coach’ denk je misschien aan een gesprekspartner die comfortabel achterover hangt in z’n stoel, z’n benen onverschillig op tafel gooit of ongegeneerd gaapt. Niet echt het plaatje dat past bij effectieve coaching. Toch vertel ik studenten van...

Lees meer

Enthousiasme over leefstijlcoaching

Heerlijk, zo'n enthousiasme na m'n training 'coachingsvaardigheden' voor de LeefstijlCoach Academy! Dit zijn de coaches waar je graag bij aanklopt voor steun bij gedragsverandering/gezonde leefstijl! #Leefstijlcoach #LeefstijlCoachAcademy #Gedragsverandering...

Lees meer